Monday, February 27, 2017

Skin Booster of the Month, SNOW PRINCESS


Summer is getting crazy in Bangkok, Thailand. Yes, it has affected my skin badly. However, I have been in touch with Snow Princess, the premium skincare who offered me the gift set, which promises to brighten up my skin this Summer. However, it is not the whitening product like any others in a market, because most of the ingredients are fruit extracts. 

ก่อนที่เราจะให้แดดทำลายผิววันนี้เรามาเริ่มต้นดูแลผิวกันก่อนดีกว่าค่ะ เตรียมผิวต้อนรับซัมเมอร์ที่กำลังมาถึงบอกได้เลยว่างานนี้แก้วมีอาหารผิวไว้บำรุงอย่างแน่นอน แก้วได้รับการติดต่อให้ทดลองผลิตภัณฑ์จาก Snow Princess ซึ่งเป็นแบรนด์สกินแคร์เหมาะสำหรับสาวๆที่อยากมีผิวกระจ่างใสโดยสารอาหารจากธรรมชาติค่ะ แล้ววันนี้ก็นับเป็นวันที่  3 แล้วที่แก้วได้มีโอกาสทดลองตัวผลิตภัณฑ์ ถ้าอยากรู้ว่าแบรนด์นี้แตกต่างจากแบรนด์สกินแคร์อื่นๆอย่างไรลองตามมาอ่านกันเลยค่ะ 
I am sure some of you might remember when I said there are a lot of whitening products available in Thailand. Yes, this brand is one of them, but the difference is it's certified by the pharmacist, so yes it is 'safe' for the skin. I am not expecting to see my skin pure white, because all I hope is to look a bit brighter (a little bit would do!) With the quality of the AHAS that gently rejuvenates the skin to become brighter, and younger, it is well-known in the cosmetic surgery. According to the research I found online, it tends to reduce the wrinkle, also the strong lines on the skin. 

**FYI, I have a very sensitive skin, yet I have never had an experience that my skin gets allergic to the product.** 

What else apart from the AHAS? Green tea extract, Grape Seed extract, Apple fruit extract, Vitamin E and Shea Butter, and many more. If you take the vitamin (for the skin) regularly, you will probably know that the Grape Seed extracted vitamin is what the pharmacist recommend. Yes, vitamin C is good for the skin too, but more to those who sneeze and allergy all the time. Therefore, if you need something to brighten up the skin, Grape Seed is the answer. First thing first, it smells good. Like it's not that strong compared to some other brands who add too much fragrance in the skincare. So, this is alright for me. There are 2 items in this gift set; 1) lotion 2) powder. So, how to use these? Simply mix the powder in the lotion, and rub on your body. You can use it separately, but it's recommended to use them together for the great result!
บางคนอาจจะเห็นว่าชื่อของสินค้าตัวนี้คือ White Illuminating Skin Booster ซึ่งอาจจะคิดว่าเป็นผลิตภัณฑ์ที่ทำให้ผิวขาว น่ากลัวรึปล่าว หรือมีพวกกลูต้าไหม? อันนี้ไม่มีนะคะแถมปลอดภัยได้รับการแนะนำจากเภสัชกรค่ะ คือจริงๆนอกจากจะทำให้ผิวใสแล้วยังช่วยทำให้ผิวนุ่มชุ่มชื้น ลดรอยหมองคล้ำ จุดด่างดำ และที่สำคัญลดรอยแตกลายได้ เพราะสารอาหารตามธรรมชาติอย่างกรด AHAS ที่ช่วยผลัดเซลล์ผิวชั้นนอกอย่างอ่อนโยน พร้อมขจัดเซลล์ผิวที่เสื่อมสภาพออกพร้อมเผยโฉมผิวใหม่ที่สวย เนียน จากที่แก้วอ่านมาจริงๆเจ้ากรดตัวนี้มีชื่อมากในเรื่องของการลดริ้วรอยบนผิวดังนั้นจึงเป็นส่วนประกอบที่สำคัญสำหรับเครื่องสำอางค่ะ คือจริงๆแก้วเป็นคนที่ไม่เคยใช้สินค้าพวกทำให้ผิวขาวมาก่อนเพราะแก้วเป็นคนที่ผิวแพ้ง่าย เลยใช้แต่ครีมที่บำรุงผิวให้ชุ่มชื้นมากกว่า แต่อันนี้แก้วลองใช้แล้วไม่เกิดผดผื่นหรือคันอะไรค่ะ

นอกจากกรด AHAS แล้วมีอะไรบ้าง? สารอาหารธรรมชาติอื่นๆเช่น ชาเขียว เมล็ดองุ่น แอปเปิ้ล เชียร์ บัตเตอร์และอื่นๆอีกมากมาย ถ้าใครที่เป็นคนทานวิตามินหรืออาหารเสริมน่าจะพอทราบกันดีนะคะว่า Grape seed หรือวิตามินที่ได้จากองุ่นจะมีส่วนช่วยเรื่องทำให้ผิวใสได้มากกว่าวิตามินซี คือ วิตามินซีจะเหมาะกับคนที่เป็นภูมิแพ้และเรื่องผิวอีกนิดหน่อย แต่ถ้าอยากให้ผิวใสแบบตรงๆส่วนใหญ่เภสัชจะแนะนำเป็นเจ้าตัวนี้มากกว่าค่ะ 


โอเคเรามาเริ่มกันเลยดีกว่าว่าใช้ยังไง? ก่อนอื่นแก้วต้องบอกก่อนว่าสินค้าตัวนี้มีกลิ่นหอมอ่อนๆไม่แรงมากเหมาะกับคนที่ไม่ชอบอะไรที่กลิ่นแรงๆจนเกินไป บางทีใช้อะไรที่กลิ่นแรงมากแก้วก็จะจามค่ะอันนี้ยอมรับเพราะว่าแพ้ ขนาดครีมทาหน้าเคาน์เตอร์แบรนด์ดังที่มีกลิ่นฉุนแก้วก็แพ้ค่ะ อย่างที่บอกว่าผิวแก้ว sensitive จริงๆ ดังนั้นถ้าไอเท็มไหนหรือแบรนด์ไหนที่แก้วใช้แล้วผ่านสาวๆคนอื่นๆก็ใช้ได้ค่ะ ในเซ็ทนี้จะมีไอเท็มทั้งหมดสองชิ้นคือ โลชั่น และ พาวเดอร์สำหรับผสม ตัวโลชั่นเนี่ยจะเป็นครีมสูตรเข้มข้น ( แต่ซึมง่าย) ซึ่งช่วยบำรุงให้ผิวกระจ่างใส ส่วนตัวผงแป้งจะเป็นตัวผงที่เอาไว้ผสมกับโลชั่นเพื่อให้ได้ครีมที่เข้มข้นมากกว่าเดิมซึ่งความพิเศษจะอยู่ที่ ALPHA- ARBUTIN ที่ช่วยบำรุงให้ผิวดูใสขึ้นอย่างเห็นได้ชัด ดังนั้นเวลาใช้จะใช้แยกก็ได้หรือผสมก็ได้ ถ้าสาวๆหรือบิวตี้บล็อกเกอร์คนไหนที่เคยไปเมืองจีนแล้วซื้อครีมไข่มุกมาใช้ก็น่าจะนึกออก เพราะว่าอารมณ์เดียวกันเลย ตักไข่มุกออกมาหนึ่งเม็ดแล้วผสมผงแป้งลงไปเพื่อให้เข้มข้นกว่าเดิม วิธีการใช้เช่นเดียวกันค่ะ เมื่อทาลงไปแล้วรู้สึกอย่างไร? ซึมเร็วดีค่ะแต่แรกๆอาจจะรู้สึกหนึบๆนิดๆ ไม่ได้แบบเหนียวนะแต่มันจะหนึบๆเวลาแตะ พอทิ้งไปสักพักละโอเคค่ะ

คือผิวแก้วคล้ำลงมากหลังจากที่กลับมาอยู่เมืองไทยเพราะแดดแรงจริงๆ ดังนั้นต้องขอบคุณ SNOW PRINCESS ที่ส่งตัวช่วยมาให้ค่ะ แต่แก้วต้องบอกก่อนเลยว่าผลลัพธ์จะขึ้นอยู่กับผิวของแต่ละบุคคลนะคะ ซึ่งของแก้วจะเป็นยังไงนั้นเดี๋ยวจะรอดูต่อไป แต่ตอนนี้แค่ผลิตภัณฑ์ที่ช่วยเรื่องความแห้งกร้านของผิวก็ถือว่าโอเคสำหรับอาหารผิวของแก้วแล้ว

สำหรับสาวๆคนไหนที่อยากทำความรู้จักแบรนด์นี้ลองเข้าไปดูที่เฟสบุ๊คได้เลยที่ Snow Princess Facebook ค่ะ

15 comments :

 1. Wow never heard about the product before and I think I should try it! Thanks for sharing!


  www.ismurfshion.com

  ReplyDelete
 2. I love your photos! Followed you on GF. I really love your site a lot and this product looks amazing. You did an excellent review, I especially love the packaging. :) http://www.bauchlefashion.com/2017/02/oscars-so-chic-fashion-recap.html

  ReplyDelete
 3. looks really good i want to try it:) follow U on blogger and google plus;) hope U follow back:)

  ReplyDelete
 4. Summer hasn't been kind to my skin either. It's the first time it's been super dry. But it could be because of the new self tanner I've been using too

  Sxx
  www.daringcoco.com

  ReplyDelete
 5. Wow I've never tried these products but they definitely look impressive. I should try it out!

  XOXO Ashon
  http://ashonfashionary.com/how-to-style-long-baseball-jackets/

  ReplyDelete
 6. Looks an interesting products, the packaging is amazing! I like your blog, would you like to follow each other?:)

  http://julesonthemoon.blogspot.it/

  ReplyDelete
 7. wow these products look amazing babe. thanks for sharing -- i can't wait to get my hands on them and try it too xo, sharon

  http://www.stylelullaby.com/lifestyle/going-places-moshi/

  ReplyDelete
 8. I love products that are jam packed with natural ingredients! This one sounds great :)

  Rachel xx
  http://www.thedailyluxe.net

  ReplyDelete
 9. These sound so great! I'm all about natural ingredients so I love that this is made from fruit extracts!

  Tina
  www.justatinabit.com

  ReplyDelete
 10. Ohhh this looks like a good product! Would love to try it too <3

  http://www.kyroandstyle.com

  ReplyDelete
 11. great review, do let me know how it worked for your skin.. wish to try once..
  keep in touch

  http://glamforgood.blogspot.in/

  ReplyDelete
 12. This looks and sounds like it works so well!

  xx

  www.dylanasuarez.com

  ReplyDelete
 13. Sounds great! my next collection will also improve your skin, coming very soon!!!
  S

  ReplyDelete
 14. I don't really like products that bleach skin, I much prefer to tan! The cultural differences between countries is so interesting!

  Alya / moorizZLA xx

  ReplyDelete